VitaSocial

Tallers socioeducatius basats en l'humor a Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alfaz i més

Tallers d'animació sociocultural

Els tallers socioeducatius pretenen millorar el benestar emocional, a traves d’unes certes activitats i dinàmiques per a les persones d’edat avançada i vulnerables, destacant la importància de minimitzar els problemes i trobar-se més a gust i integrades en la societat, sense tants prejudicis i sent més lliures i trobant més alternatives socials permetent-se gaudir en més ocasions de múltiples activitats i moments divertits que la vida ofereix en diferents contextos.

Els programes de socioeducatius basats per a millorar el benestar emocional amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones i la percepció de benestar emocional de les persones, mitjançant un enfocament centrat en el disseny d’una intervenció soci educativa. Els tallers socioeducatius que Vita social tenen aproximadament dues hores de duració, ha d’haver-hi un mínim de sis de participants i el màxim de 16. Depenent de les dates i on es vagen a anar realitzant s’ira informant de l’horari, lloc i preu per a inscriure’s i reservar un lloc.

Treballem estretament amb ajuntaments i oferim una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats de cada comunitat. Actualment, estem disponibles en les següents ubicacions: Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alacant, Alfaz, La Nucia, Polop, Calp i Dénia.

Per als ajuntaments, oferim una varietat de serveis personalitzats que s’adapten a les necessitats de la comunitat. Aquests serveis inclouen:

1-Tallers socioeducatius: Dissenyats per a promoure el desenvolupament personal i social dels participants. Aquests tallers aborden temes com la comunicació efectiva, la resolució de conflictes, la gestió de l’estrés i l’autoestima, utilitzant tècniques humorístiques per a fer que l’aprenentatge siga més amé i memorable.

2-Esdeveniments i espectacles d’humor: Organitzem esdeveniments i espectacles d’humor per al gaudi de tota la comunitat. Aquestes presentacions inclouen monòlegs, actuacions còmiques i activitats interactives que proporcionen moments de riures i diversió.

3-Formació i capacitació per a professionals: Brindem programes de formació i capacitació per a professionals de l’educació, treballadors socials i altres col·laboradors dels ajuntaments. Aquests cursos se centren en tècniques d’humor aplicades a l’educació i en el maneig de l’humor com a eina per a promoure el benestar i la integració social.

4-Activitats d’oci inclusiu: Organitzem activitats d’oci inclusiu que fomenten la participació i la integració de totes les persones. Aquestes activitats estan dissenyades per a crear un entorn de diversió i companyonia, fomentant la cohesió social i el respecte mutu.

MATÍ AMB HUMOR

L’associació Frivillig, organización de voluntariat establerta a Alfàs del Pi a carrer ferreria nº6 juntament amb Vitasocial a Benidorm, agraeixen la disponibilitat de la sala

Read More »

Tallers socioeducatius

Tallers socioeducatius basats en l’humor a Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alfaz i més Tallers d’animació sociocultural Els tallers socioeducatius pretenen millorar el benestar emocional,

Read More »


  Explica'm...

  M’alegrarà saber de tí i saber en què et puc ajudar.

  No dubtes a contactar-me per a sol·licitar qualsevol informació o demanar un pressupost, sense compromís. Podràs també seguir-me en Instagram.

  email: vitasocial23@gmail.com

   

  ×