VitaSocial

Projectes lúdics en entorns saludables

En VitaSocial volem ajudar-te a sentir-te millor!!

I… Quina millor manera que reconnectant amb la naturalesa jugant, rient, parlant, compartint i descobrint!!

T’explicaré breument algun dels tallers i activitats que tenim creats per als pròxims mesos.

Tallers socioeducatius

Tu creus que rius prou? Coneixes els beneficis del riure?

Sempre podríem riure’ns més, a més el riure és una gran medicina, ja que ajuda a oblidar, per un moment, les preocupacions, millora la memòria a llarg termini, ajuda a relaxar-te i millora la salut.

Els tallers tenen dues hores de duració i després hi ha un refrigeri. En aquests tallers s’aprén expressió corporal, es connecta amb la teua niny@ interior, i es participa en les dinàmiques de grups. Si tens interés a provar un taller d’humor desconnectant una estona i sentir-te amb més entusiasme i alegria, no el dubtes i apunta’t. Em posaré en contacte amb tu!

Passejos socioculturals

Què tal una excursió a algun poble o zona de senderisme de la teua comarca?

Eixir de la teua zona de confort, fer-te un volt per un lloc que no coneixes, o que segurament coneixes poc, deixant-te portar i descobrint nous racons amb tots els seus detalls…farà que tornes a casa amb la teua energia renovada, de millor ànim, amb la “teua motxilla”, menys pesada i havent-te enriquit, al seu torn, de nous contactes socials que sumen en la teua vida. Poden ser grups en espanyol, anglés i/o bilingües, afavorint l’intercanvi lingüístic d’idiomes.

Obri’t a nous camins i nous vianants, sempre acompanyats de guies i monitors experimentats en el camp del benestar i d’animacions socioculturals.

Atenció especialitzada

Volem secundar i acompanyar als nostres majors oferint-los activitats lúdiques per a reconnectar amb el seu xiquet interior, i retornar-los la vitalitat interna que tot ésser humà necessita per a sentir-se bé i en harmonia.

Amb les nostres propostes, pretenem promoure accions que afavorisquen un estil de vida saludable i actiu, fomentar la integració social, evitar la soledat i aportar-los entreteniment actiu. Si vols ampliar informació, prem sobre “Mes informació”

×