VitaSocial

Política de privacitat

El lloc web VitaSocial és propietat de VitaSocial, que és un controlador de dades de les teues dades personals.

Hem adoptat esta Política de privacitat, que determina com processem la informació recopilada per VitaSocial, i també proporciona les raons per les quals hem de recopilar certs dades personals sobre tu. Per tant, has de llegir esta Política de privacitat abans d’usar el lloc web de VitaSocial.

Cuidem les teues dades personals i ens comprometem a garantir-ne la confidencialitat i seguretat.

Informació personal que recopilem:

Quan visites VitaSocial, recopilem automàticament certa informació sobre el teu dispositiu, inclosa informació sobre el teu navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies instal·lades en el teu dispositiu. A més, a mesura que navegues, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veus, quins llocs web o termes de cerca et van remetre al web i com interactues. Ens referim a esta informació recopilada automàticament com “Informació del dispositiu”. A més, podem recopilar les dades personals que ens proporciones (inclosos, entre altres, nom, cognom, adreça, informació de pagament, etc.) durant el registre per tal de complir amb l’acord.

Per què processem les teues dades?

La nostra màxima prioritat és la seguretat de les dades del client i, com a tal, podem processar només les dades mínimes de l’usuari, només en la mesura que siga absolutament necessari per a mantenir el lloc web. La informació recopilada automàticament s’utilitza només per a identificar casos potencials d’abús i establir informació estadística sobre l’ús del lloc web. Aquesta informació estadística no s’agrega de manera que identifique cap usuari en particular del sistema.

Pots visitar el web sense dir-nos qui ets ni revelar cap informació per la qual algú puga identificar-te com a persona específica. No obstant això, si vols utilitzar algunes de les funcions del lloc web, o si desitges rebre el nostre butlletí informatiu o proporcionar altres detalls en completar un formulari, pots proporcionar-nos dades personals com el teu correu electrònic, nom, cognom, ciutat de residència, organització i número de telèfon. Pots optar per no proporcionar les teues dades personals, però és possible que no pugues aprofitar algunes de les funcions del lloc web. Per exemple, no podràs rebre el nostre butlletí ni contactar-nos directament des del lloc web. Els usuaris que no estiguen segurs de quina informació és obligatòria poden posar-se en contacte amb nosaltres a través de vitasocial23@gmail.com.

Els teus drets:

Si ets resident europeu, tens els següents drets relacionats amb les teues dades personals:

  • El dret a ser informat.
  • El dret d’accés.
  • El dret a la rectificació.
  • El dret a l’eliminació.
  • El dret a restringir el processament.
  • El dret a la portabilitat de dades.
  • El dret a oposar-te.
  • Drets en relació amb la presa de decisions automatitzades i l’elaboració de perfils.
 

Si desitges exercir aquest dret, posa’t en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte a continuació.

A més, si ets resident europeu, destaquem que estem processant la teua informació per a complir amb els contractes que podriem tenir amb tu (per exemple, si fas una comanda a través del web) o d’altra manera per a seguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingues en compte que la teua informació pot ser transferida fora d’Europa, inclosos Canadà i Estats Units.

Enllaços a altres llocs web:

El nostre web pot contenir enllaços a altres llocs web que no són de la nostra propietat ni estan controlats per nosaltres. Tingues en compte que no som responsables d’aquests llocs web ni de les pràctiques de privacitat de tercers. Et recomanem que estigues atent quan abandonis el nostre lloc web i lliges les declaracions de privacitat de cada web que puga recopilar informació personal.

Seguretat de la informació:

Assegurem la informació que proporciones en servidors informàtics en un entorn controlat i segur, protegit de l’accés, ús o divulgació no autoritzats. Mantenim mesures de seguretat administratives, tècniques i físiques raonables per a protegir-te de l’accés no autoritzat, ús, modificació i divulgació de dades personals sota el nostre control i custòdia. No obstant això, no es pot garantir la transmissió de dades a través d’Internet o xarxes sense fil.

Divulgació legal:

Divulgarem qualsevol informació que recopilem, usem o rebem si així ho requerix o ho permet la llei, com ara per a complir amb una citació o un procés legal similar, i quan creguem de bona fe que la divulgació és necessària per a protegir els nostres drets, la teua seguretat o la seguretat d’altres, investigar l’frau o respondre a una sol·licitud del govern.

Informació de contacte:

Si desitges comunicar-te amb nosaltres per a entendre més sobre aquesta Política o si tens qualsevol consulta relacionada amb drets individuals i la teua informació personal, pots enviar-nos un correu electrònic a vitasocial23@gmail.com.

×