VitaSocial

Excursions sociosaludables a Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alfaz i més

Passejos sociosaludables

Els propòsits de l’AS són els de Vitalitzar, dinamitzar i estimular. D’altra banda, l’AS fomenta l’actitud democràtica i la participació, impulsar l’associacionisme, promoure la innovació i la creació cultural, propiciar la integració, el canvi social i el viure en relació amb altres persones acceptant i mantenint un respecte els uns amb els altres.

Dins d’aquests tallers es proposa un canvi i una transformació social, avançant feia una major implicació i participació en les diferents iniciatives socioeducatives.

L’animació sociocultural és pràcticament humanista, ja que es defensa que cada persona té capacitat de decisió i autonomia. Tota persona és capaç de desenvolupar la seua pròpia personalitat. No podrien produir-se processos d’animació sense confiar en l’ésser humà, i per extensió en el grup, per tant, la relació dialogal ens enriqueix i potència com a persones.

Treballem estretament amb ajuntaments i oferim una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats de cada comunitat. Actualment, estem disponibles en les següents ubicacions: Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alacant, *Alfaz, La Nucia, Polop, Calp i Dénia.

Serveis per a Ajuntaments:

1-Organització d’excursions: Ens encarreguem de planificar i coordinar excursions sociosaludables per als residents i visitants del teu municipi. Oferim rutes adaptades a diferents nivells de condició física i preferències, assegurant que tots els participants puguen gaudir de l’experiència.

2-Promoció i difusió: Fem costat als ajuntaments en la promoció de les excursions sociosaludables, utilitzant estratègies de màrqueting i comunicació per a augmentar la visibilitat i atraure a un públic més ampli. Això inclou la creació de contingut atractiu, difusió en xarxes socials i col·laboració amb mitjans locals.

3-Col·laboració amb entitats locals: Treballem en estreta col·laboració amb entitats locals, com a centres de salut, associacions esportives i organitzacions de turisme, per a fomentar sinergies i crear una xarxa de suport per al benestar de la comunitat.

4-Adaptació a necessitats especials: Ens assegurem que les nostres excursions siguen inclusives i accessibles per a persones amb necessitats especials, proporcionant les adaptacions necessàries i comptant amb personal capacitat per a oferir una experiència segura i enriquidora per a tots.

Dama d’Elx a Benidorm

En 1897, uns llauradors que treballaven en una finca pròxima a Elx van fer un descobriment espectacular: una escultura ibera que seria coneguda com la

Read More »


  Explica'm...

  M’alegrarà saber de tí i saber en què et puc ajudar.

  No dubtes a contactar-me per a sol·licitar qualsevol informació o demanar un pressupost, sense compromís. Podràs també seguir-me en Instagram.

  email: vitasocial23@gmail.com

   

  ×