VitaSocial

Suport a persones amb exclusió a Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alfaz i més

Ens dediquem a proporcionar suport i solucions integrals als qui s’enfronten a situacions d’exclusió social. Treballem en col·laboració amb els municipis de Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alacant, Alfaz, La Nucia, Polop, Calp i Dénia per a oferir programes i serveis que promoguen la inclusió i milloren la qualitat de vida d’aquestes persones.

El nostre enfocament se centra en proporcionar suport personalitzat adaptat a les necessitats individuals de cada persona. Ens comprometem a ajudar-los a superar barreres i reptes, proporcionant-los oportunitats per al seu desenvolupament personal, social i professional.

Ens comprometem a construir una societat inclusiva i equitativa, en la qual totes les persones tinguen l’oportunitat de desenvolupar-se plenament. Si el seu ajuntament està situat a Benidorm, Altea, la Vila Joiosa, Alacant, Alfaz, La Nucia, Polop, Calp o Dénia, no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres per a obtindre més informació sobre els nostres serveis i sobre com podem treballar junts per a fer costat a les persones amb exclusió i promoure una societat més inclusiva.

Alguns dels serveis que oferim inclouen:

1-Orientació i assessorament: El nostre equip de professionals altament capacitats proporciona orientació i assessorament especialitzat, ajudant les persones amb exclusió a identificar les seues metes, fortaleses i habilitats. Treballem en conjunt per a desenvolupar un pla d’acció que els permeta avançar cap a la inclusió i el benestar.

2-Formació i capacitació: Oferim programes de formació i capacitació adaptats a les necessitats de les persones amb exclusió. Aquests programes abasten una àmplia gamma d’habilitats i coneixements, des d’habilitats laborals i socials fins a educació financera i gestió emocional. El nostre objectiu és empoderar a aquestes persones, proporcionant-los eines per a millorar la seua ocupabilitat i la seua participació activa en la societat.

3-Accés a recursos i oportunitats: Treballem en estreta col·laboració amb les institucions locals i organitzacions comunitàries per a facilitar l’accés de les persones amb exclusió a recursos i oportunitats rellevants. Això pot incloure programes d’ocupació, serveis d’habitatge, atenció mèdica, assistència legal i altres necessitats bàsiques.

4-Sensibilització i conscienciació: Promovem la sensibilització i la conscienciació sobre les problemàtiques d’exclusió social en la comunitat. A través de campanyes educatives i activitats de sensibilització, busquem generar un canvi d’actitud i fomentar la solidaritat i empatia cap a les persones amb exclusió.


  Explica'm...

  M’alegrarà saber de tí i saber en què et puc ajudar.

  No dubtes a contactar-me per a sol·licitar qualsevol informació o demanar un pressupost, sense compromís. Podràs també seguir-me en Instagram.

  email: vitasocial23@gmail.com

   

  ×